Egy kis navigáció

Üdvözlünk a PólóTárban!

A Termékek menü alatt böngészhetsz a minták között. A mintáinkat folyamatosan újítjuk és újakat töltünk fel, vagy a info@printstudio.hu címre saját grafikát is tudsz beküldeni.

Pólót a Pólók menüpontban, egyéb fényképes ajándékot (bögrét, egéralátétet, kirakót) a Bögre, egéralátét, kirakó menüpontban tudsz rendelni. Természetesen bármelyik menüpontban talált képet kérheted pólóra vagy bögrére, a kétféle menüpont csak technikai okokból jött létre. Az egyéni igényeidet a megrendelés során a "Megjegyzés a rendeléshez" dobozba tudod beírni (pl. ha plusz feliratot szeretnél az elejére vagy a hátára, vagy a szülinapos témájú mintáknál változtassunk évszámot). Ha két oldali lesz a nyomtatás (tehát az elejére és a hátára is kerül minta), akkor az + oldalt jelent, ha marad egy oldal, akkor az ár nem változik!

Ha sikerült mintát és pólót választani, meg kell adnod a méretét. A férfi és női pólók S-XXL-es méretig vannak, a gyerekpólók 104-152-esig. A pólók 100% pamut termékek, mosáskor összemehetnek.

A nyomat elhelyezését be lehet írni, pl. előre középre, hátulra középre, előre bal oldalra szív fölé logóméretben, bal ujjára, jobb ujjára. Ha nem írsz semmit, a nyomat a póló elejére a mellkasra középre fog kerülni.
Egyéb fényképes ajándék esetén a minta mindig középre kerül, bögrénél jobb kézre lesz elhelyezve, hacsak másképp nem kéred. Ha szeretnéd, hogy valamelyik oldalra kerüljön, (tehát ha jobb kézzel fogjuk, akkor kifelé vagy befelé nézzen a minta), vagy a fülel szemben azt a megrendelés során a Megjegyzés a megrendeléshez dobozba tudod beírni.

A megrendelés során meg tudod adni a számlázási és szállítási címet, fizetni pedig utánvéttel vagy banki átutalással lehet.

5 darab fölötti, nagy tételes rendelést illetve saját mintát a info@printstudio.hu címre tudsz küldeni.

Bővebb információkat a Gy.I.K. menüpont alatt találsz, vagy fordulj bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken hozzánk!